חטיפי גבינות

חטיפי גבינות

חומרים לבצק
2 כוסות (200 גרם)  גבינה צהובה פיקנטית שלומדים בקורסים
שלנו או "גבינת טל העמק" או גבינת "צ'אדר" .
3 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
3/4 כפית אבקת חרדל (לא חייבים)
200 גרם חמאה
2 חלמונים
3 כפיות מים
3 כפיות קימל
1 חלמון להברשה

חומרים למלית
300 גרם גבינת קממבר או ברי ולמי שלא אוהב
גבינות עובש אפשר גבינת פרומעז
50 גרם חמאה
חופן עירית קצוצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כף שמיר קצוץ
מלח
פפריקה מתוקה או "פילדלפיה"
1 בצל קטן מגורד או 3 בצלים ירוקים קצוצים דק
אפשר אם רוצים להוסיף 2 מלפפונים חמוצים קצוצים

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים לבצק. מרדדים לעלה בעובי 1/2 סמ', חותכים עם חותכן בקוטר 5 סמ' .
מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מכסים ומכניסים למקרר לשעה.
חצי כמות העיגולים מברישים בחלמון ומפזרים מעל קימל . אופים בתנור מחומם מראש, בטמפרטורה של 200 מעלות, במשך 20 דקות.
מוציאים מהתבנית ומצננים על רשת.
מערבבים את כל חומרי המלית ומורחים על עיגולי הבצק ללא קימל ומעל מסדרים
את העיגולים עם קימל.
את עיגולי הבצק ללא המלית אפשר לשמור אחרי האפייה בקופסא בהקפאה.

עשיית גבינות

סדנת גבינות

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: