כדורי גבינה הונגריים

כדורי גבינה הונגריים

400 גרם גבינה "טוב טעם"
300 גרם חמאה
7 כפות סולת
5 כפות שטוחות סוכר
3 ביצים

1/2 1 כוס פירורי לחם
5 כפות שטוחות סוכר


אופן ההכנה:
מערבבים את הגבינה עם הביצים, 5 כפות סוכר והסולת . נותנים לתערובת לנוח 1/2 שעה.
אם צריך מוסיפים עוד סולת . מרתיחים מים בסיר, עושים כדורים מהתערובת ומכניסים למים
הרותחים . אחרי שהכדורים צפים מבשלים עוד כ- 3-4 דקות . מעבירים למסננת ומיד לתוך
תערובת החמה של פירורי לחם .
ממיסים במחבט את החמאה, מוסיפים פירורי לחם ו 3 כפות סוכר .
מגישים חם .

קורס גבינות

לימוד גבינות

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: