מרק גבינה הולנדית

מרק גבינה הולנדית

250 גרם גבינה הוורת או גאודה מגורדת
11/2 ליטר מרק
75 גרם חמאה
4 כפות קמח
1 שמת מתוקה
1-2 חלמונים
2 כפות שמן
מלח, פלפל
פטרוזיליה, עירית, שמיר
4 פרוסות לחם חתוכות לקוביות או קרוטונים

אופן ההכנה:
בסיר ממיסים 50 גרם חמאה, מוסיפים את הקמח, מכבים את האש ומוסיפים את המרק.
מדליקים שוב את האש על להבה בינונית, מבשלים הכול יחד כמה דקות ומוסיפים את הגבינה, המלח והפלפל.
לוקחים את השמנת ומערבבים עם החלמון, מוסיפים למרק ומבשלים 5 דקות על אש נמוכה. לוקחים מחבת מוסיפים את השמן ואת שארית החמאה מחממים ומוסיפים את קוביות הלחם. מטגנים עד לקבלת גוון זהוב.
מסדרים בכול צלחת מעל המרק קצת מהירק הקצוץ וקוביות קרוטונים .

לימוד גבינות

סדנאות גבינות

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: