סופלה גבינה

סופלה גבינה

תבנית עגולה מקרמיקה  בנפח 21/2 ליטר.
1/4 2 כוסות חלב
3/4 3 כוסות קמח
50 גרם חמאה
6 ביצים
אגוז מוסקט מגורד
מלח, פלפל
200 גרם גבינת "טל העמק"

אופן ההכנה:
ממיסים את החמאה, מכבים את האש ומוסיפים את הקמח והחלב . מערבבים ומדליקים שוב את האש ומבשלים על אש נמוכה עד שהתערובת מסמיכה . מוסיפים פלפל, מלח, אגוז מוסקט ומסירים מהאש. מחממים תנור ל – 180 מעלות . מקציפים את החלבונים עם קצת מלח לקצף קשה.
מוסיפים לתערובת הקמח את החלמונים, לאחר מכן את הגבינה הצהובה, פלפל,ולאט לאט את החלבונים.
משמנים את התבנית, שופכים לתוכה את התערובת ואופים במשך 25 דקות עד קבלת גוון זהוב.

לימוד גבינה

לימוד הכנת גבינות

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: