עוגת גבינה ושוקולד

עוגת גבינה ושוקולד

תבנית 33X27

תערובת גבינה:
250 גרם גבינה לבנה 9%
3 ביצים
1/4 כוס סוכר
1/3 כוס קמח
40 גרם חמאה
קליפת תפוז מגורדת

תערובת שוקולד:
1 כוס קמח תופח
3/4 כפית מלח
200 גרם שוקולד צ'יפס
1/4 כוס סוכר
1/2 כוס חלב
11/2 כפית חומץ
40 גרם חמאה
1 ביצה
תמצית וניל

אופן ההכנה:
מקציפים את כל החומרים של תערובת הגבינה ומסדרים בתבנית משומנת.
מערבבים את הקמח עם הסוכר ומוסיפים את המלח.
ממיסים את השוקולד . מערבבים במיקסר את כל החומרים של תערובת השוקולד. שופכים את התערובת מעל לתערובת הגבינה שבתבנית . לוקחים סכין ועושים חתכים לעומק התבנית בצורת S
כדי לקבל דומת שיש .
אופים בתנור מחומם מראש ל-180 מעלות במשך 40 דקות .

גבינות

קורס גבינות

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: