פחזניות גבינה

פחזניות גבינה

כ- 30 פחזניות
800 גרם בצק עלים מרודד ומופשר
11/4 כוס של גבינה צהובה פיקנטית מגורדת מסוג הגבינות
שלומדים בסדנאות גבינות שלנו או "טל העמק"
6 ביצים
2 חלמון
2 כפות חלב
2 כוסות קמח
1 בצל גדול קצוץ
200 גרם פיטריות פרוסות
2 כוסות מים
200 גרם חמאה
מלח, פלפל שחור
פטרוזיליה קצוצה
3 שיני שום כתושות

לוקחים 50 גרם חמאה מטגנים את הבצל ומוסיפים את הפטריות . מוסיפים מלח, פלפל שחור פטרוזיליה קצוצה ושום . מערבבים ומכבים  את האש .
שופכים את המים לתוך סיר, מוסיפים את החמאה שנותרה ומכבים כשהמים מגיעים לרתיחה.
מורידים מהאש ומקררים, מוסיפים את הקמח, מערבבים לבצק חלק. מחממים, מערבבים כל הזמן
עד שהבצק נפרד מהדפנות והופך לכדור.
מקררים את הבצק ומוסיפים לאט תוך כדי ערבוב ביצה אחרי ביצה ובסוף את הגבינה .
לוקחים את בצק העלים וקורצים עיגולים בקוטר 6 סמ'. מסדרים אותם על תבנית אפיה מרופדת
בנייר. על כל עיגול שמים קצת מתערובת הפטריות ומעל מזלפים מבצק הפחזניות בעזרת שקית זילוף עם פיה בצורת כוכב.
לוקחים את החלמון וטורפים אותו עם החלב. מברישים מלמעלה ואופים בתנור מחומם מראש
בחום של 200 מעלות, כשעה .

אם רוצים אפשר לשמור בהקפאה.

לימוד גבינות

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: