פיצת 4 גבינות

פיצת 4 סוגי גבינות

כמות ל – 3 פיצות קוטר 25-30 סמ'

750 גר' קמח שטיבל 2
50 גר' שמרים שימרית
150גרם   חמאה (אפשר חצי חמאה חצי שמן זית)
3 ביצים
3 כפות שטוחות סוכר
2 כפיות מלח
כ – 3/4 כוס חלב
200 גרם גבינה צהובה פיקנטית
300 גרם גבינת מוצרלה ו/או גבינה בלפאזה
200 גרם גבינה מלוחה

https://i0.wp.com/www.xn----1hcbbme1a1aqr5i.com/images/gallery/%D7%A6%D7%94%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA%20%D7%95%D7%A1%D7%A0%D7%98%20%D7%9E%D7%95%D7%A8.jpg

מערבבים הכול יחד במיקסר ומטפיחים .
משמנים ומקמחים תבניות, משטחים את הבצק .
מורחים רוטב פיצה , מפזרים גבינה צהובה, גבינה מוצרלה וגבינה מלוחה. מעל מפזרים זיתים ,עגבניות פרוסות דק ואורגנו .
אופים בתנור מחומם מראש בחום 250 – 300 מעלות .

סדנאות גבינות

לימוד גבינות

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: