פשטידת בטטות ותפוחי אדמה

פשטידת בטטות ותפוחי אדמה

משמנים תבנית בחמאה ומפזרים עליה 4-5 שיני שום כתוש.
מקלפים תפוחי אדמה ובטטות ופורסים בעובי של 1/2 סמ' .
מסדרים בעמידה 3 פרוסות תפוחי אדמה , פרוסה בטטה ושוב .
מערבבים אגוז מוסקט מגורד, מלח, פלפל לבן, 1 שמנת מתוקה,
1/2 כוס חלב. את התערובת הנ"ל שופכים מעל .
אם רוצים (לא חייבים) אפשר להוסיף גבינה צהובה מגורדת פיקנטית.
מכסים בנייר אלומיניום, משארים פתח קטן להוצאת האדים, ואופים
בחום של 200 מעלות במשך שעה וחצי, שעתיים .
לאחר מכן מורידים את נייר הכסף ואופים 20-30 דקות .

אפשר לעשות אותה פשטידה רק במקום בטטות משתמשים בפטריות .
ל-6 תפוחי אדמה 2 קופסאות פטריות פרוסות . מטגנים את הפטריות
במעט חמאה, מסדרים בתבנית משומנת תפו"א ומעל פיטריות וממשיכים
לסדר את השכבות . מלמעלה שופכים את אותו הרוטב ובמידה ורוצים
מפזרים גבינה צהובה פיקנטית .
אופים בתנור כנ"ל.

סדנאות גבינות

לימוד גבינות

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: