פשטידת בצק פילס וגבינה

פשטידת בצק פילס וגבינה

מצרכים:
1 בצק פילס תורכי
400 גרם גבינת קשקבל מגורד
1 שמנת לבישול
4 ביצים
עירית או בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:
מסדרים על תחתית פיירקס את הבצק, מסדרים עם שוליים . אופים בתנור מחומם מראש
בחום של 200 מעלות עד קבלת גוון זהוב . מוצאים מהתנור .
מערבבים  גבינה עם השמנת, עם הביצים והעירית . שופכים מעל לבצק ואופים עד
קבלת צבע חום בהיר .

סדנאות גבינות

לימוד גבינות

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: