פשטידת גבינות ופטריות

פשטידת גבינות ופטריות

250 גרם גבינה סקי 5%
2 גבינת קוטג'
200 גרם גבינה צהובה פיקנטית מגורדת
4 כפות אבקת מרק פטריות
5 ביצים טרופות
60 גרם חמאה
2 בצלים בינוניים קצוצים
500 גרם פטריות פרוסות
פלפל שחור
4 כפות קמח לבן

אופן ההכנה:
ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים, מוסיפים את הפטריות וממשיכים
לטגן. משאירים בצד ובינתיים מתחילים להכניס לקערה את כל החומרים כולל הבצל עם
הפטריות.
מערבבים, מכניסים לתבנית משומנת ואופים בתנור מחומם מראש ל- 180 מעלות, במשך
כ- 40 דקות, או עד קבלת גוון חום בהיר .

קורס גבינות

עשיית גבינות

Advertisements

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: