מאפה גבינה ובצלים

מאפה גבינה ובצלים

תבנית עגולה 26

חומרים לבצק:
15 גרם שמרים "שימרית" או
1 כפית שמרים יבשים
1 כפית סוכר
2/3 מים פושרים
2 כוסות קמח
1 כפית מלח
1 ביצה

חומרים למלית:
150 גרם נקניק פפרוני פרוס
175 גרם בצל טבעות
25 גרם חמאה
150 גרם גבינת צ'דר מגורדת

אופן ההכנה:
מערבבים את הקמח עם השמרים,המים, הסוכר וכול שאר החומרים . לשים לבצק
חלק וגמיש. מכסים ונותנים לו לתפוח עד שהוא מכפיל את נפחו .
מרדדים את הבצק לגודל התבנית(עגולה 26), כולל השוליים ומתפיחים 20 דקות.
מטגנים את הבצל בחמאה. מסדרים את הבצל, הנקניק והגבינה.
אופים בתנור מחומם מראש, בטמפרטורה של 200 מעלות, במשך כ-35 דקות .

גבינות

לימוד גבינות

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: