סלט פול וחומוס

סלט פול וחומוס

2 כוסות פול יבש

1 כוס חומוס

1 שקית אבקת אפיה

1-2 כפות טחינה גולמית

שום,פלפל שחור,מלח

פטרוזיליה

מיץ לימון

משרים 1 כוס חומוס במים 24 שעות ומבשלים עד שזה רך מאוד.
משרים את הפול 24 שעות , שוטפים טוב ומסננים, משאירים את הפול
במסננת ומפזרים מעל 1 שקית אבקת אפיה. מערבבים ומשאירים כך 1/2
שעה. שוטפים טוב ומבשלים עד שהפול רך כמו  חמאה .
לא זורקים את מי הבישול . מועכים את הפול בתרווד, מוסיפים
1-2 כפות טחינה גולמית וקצת ממי הבישול של הפול.
מוסיפים מיץ לימון, פלפל שחור, שום, פטרוזיליה, מלח ואם רוצים חומוס
מעוך או גרגרים .

גבינות

לימוד גבנות

סדנת גבינות

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: