פאי גבינות צאן

פאי גבינות צאן

חומרים לבצק:
21/4 כוסות קמח
200 גרם חמאה
4 כפות מים קרים
1 כפית מלח

חומרים למלית:
200 גרם גבינת קממבר או פרומעז
400 גרם צהובה פיקנטית מגוררת
1/2 כוס שמנת
5 ביצים
1/2 כפית מלח
עירית קצוצה
קורט אגוז מוסקט

אופן ההכנה:
מכניסים למעבד מזון את כל החומרים לבצק חוץ מהמים . מפעילים ומוסיפים את המים .
עוטפים את הבצק בניילון ומכניסים למקרר לשעתיים שלוש . מרדדים את הבצק ומסדרים בתחתית ושולי התבנית .
מערבבים יחד את כל החומרים למלית  ושופכים בתבנית .
אופים כ – 50 דקות בחום בינוני עד קבלת צבע חום בהיר .

לימוד גבינות

קורס גבינות

Advertisements

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: