מתכון להכנת יוגורט

מתכון להכנת יוגורט

לכמות של 1 ליטר יוגורט
פסטור                   88 – 85 מעלות
קירור                    45 מעלות

–    מחמצת ליוגורט חמוץ (עדיף לערבב עם 2 כפות חלב)  ניתן לרכוש אצלינו.
–    אפשר להוסיף 1 כפית מלאה יוגורט אם רוצים יוגורט יותר חמוץ.

מערבבים הכול יחד ועוטפים בשמיכה ומשאירים במקום חם . הטמפרטורה צריכה להישמר.
משאירם כך כ – 7 שעות . אפשר להשאיר יותר (24 שעות ) היוגורט יהיה יותר סמיך וחמוץ .

גבינות

לימוד גבינות

הכנת גבינות

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: