גלילי גבינה ערבית

גלילי גבינה ערבית

בצק לעלים:
1 קילו קמח
1 כוס שמן (1/2 כוס שמן זית ו 1/2 כוס שמן רגיל)
1 כוס יוגורט רגיל
1 ביצה
מעט מלח
1 כוס זעתר עם שומשום מוכן
1 כוס עלי זעתר יבשים

מילוי:
2 חתיכות גבינה ערבית מכניסים אותה למים
רותחים מקררים ומגרדים.

אופן ההכנה:
מערבבים יחד את הקמח עם השמן, היוגורט, הביצה והמלח. אם צריך מוסיפים עוד קצת מים.
מוסיפים את הזעתר ואת העלים ולשים עד שמקבלים בצק כמו לפיתה.
מחלקת את הבצק לכדורים ומרדדים לעלה עגול. חותכים את הבצק כמו לקרואסונים. הבצק לא צריך
להיות עבה הוא צריך להיות כמו עלה של סיגרים. אפשרות נוספת אפשר לחתוך עם חותכן עיגולים .
למלא בגבינה ולגלגל אותם כמו סיגר.
מסדרים בקצה גבינה ערבית מגורדת מגלגלים דק ומדביקים בחלבון ביצה.
מכניסים להקפאה . מטגנים קפוא בשמן עמוק – כמו סיגרים .

גבינות

הכנת גבינה

גבינות

Advertisements

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: