טורט שוקולד

טורט שוקולד

בלילה:
6 ביצים מופרדות
6 כפות סוכר
1 פודינג שוקולד

קרם:
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
3/4 כוס חלב

ציפוי:
100 גר' שוקולד מריר
100 גר' מרגרינה מחמאה
2 כפות חלב
2 כפות סוכר
2 כפות קוניאק
מערבבים הכול יחד ומבשלים על אש קטנה.כשמתקרר שופכים על
הקרם הלבן .

מקציפים חלבונים, מוסיפים 6 כפות סוכר, מוסיפים חלמונים ופודינג שוקולד בעדינות .
אופים בתבנית עגולה 26 משומנת. כאשר מוציאים מהתנור מכניסים
סכין מסביב לעוגה כדי להפריד ושלא תצנח .

קרם:
מקציפים את המצרכים של הקרם .
על העוגה שופכים את הקרם ומעל את השוקולד .

גבינות

הכנת גבינות

גבינה

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: