עוגת שוקולד

עוגת שוקולד

5 ביצים
3/4 כוס שמן
1כוס "שוקולית"
1 כוס קמח אסם
1כוס סוכר
1 סוכר וניל

מקציפים הכול יחד במשך 5 דקות .
מכניסים לתבנית 26 ואופים בחום 180 מעלות עד שזה מוכן.
כאשר העוגה מוכנה עושים רוטב מ- 1כוס נס קפה ללא חלב+ 2
כפיות סוכר. שופכים חם על העוגה החמה .
קרם:
ממיסים על אש נמוכה 200 גר' שוקולד מריר עם 1 שמנת מתוקה.
שופכים חם על העוגה הקרה .
גבינות

הכנת גבינה

Advertisements

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: