עלי גפן ממלאים באורז

עלי גפן ממולאים באורז

מחברתי הטובה  עופרה

עלי גפן
3 כוסות אורז
1/2 כוס שמן
1 בצל גדול קצוץ
14 שיני שום
7 גבעולי נענע
6-7 כוסות מים
1/2 כוס מיץ לימון
1/2 כפית פלפל שחור
מלח
1כף סוכר

שוטפים את האורז, קוצצים את הנענע והשום .
מערבבים ומוסיפים מלח, פלפל שחור ושמן .
מניחים בכל מרכז עלה מילוי ומגלגלים .
מסדרים את העלים הממולאים בסיר . מוסיפים מים רתוחים, מיץ לימון, מלח .
מניחים צלחת כבדה על העלים , מבשלים על אש גדולה ולאחר מכן מנמיכים,
מבשלים מכוסה על אש קטנה 30 – 40 דקות .

סדנת גבינות

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: