פוקצ'ה

פוקצ'ה

700 גרם קמח
קצת יותר מחצי שקית שמרים "שימרית"
1 כף דבש
390 מ"ל מים פושרים
רבע כוס שמן זית
2 כפיות מלח

בקערת מיקסר מערבבים קמח עם השמרים, מוסיפים דבש, מים ושמן ומעבדים עד לקבלת בצק.
מוסיפים את המלח ומערבלים 10 דקות.שמים בקערה משומנת במעט שמן, משמנים מעט מאוד גם את פני
הבצק ומכסים עד להכפלת הנפח.
מעבירים את הבצק לתבנית שבה אופים ומשטחים אותו.עם האצבעות עושים שקעים בבצק, מכסים ונותנים
לבצק לתפוח שוב עד להכפלת הנפח.
מחממים מראש תנור ל200 מעלות, מפזרים על הבצק שמן זית(רצוי 3 כפות,הפוקצ'ה אוהבת שמן זית).
אפשר מגוון גדול של תוספות:מלח גס,עשבי תיבול, זיתים, עגבניות מיובשות וכו'.
אופים עד להשחמה ולאחר שהאפייה הסתיימה חובה!!! להוציא מיד מהתבנית ולשים על רשת צינון.

הכנת גבינה

גבינות

קורס גבינות

Advertisements

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: