פשטידת גבינות ופסטה

פשטידת גבינות ופסטה

400 גרם אטריות "פנה" מבושלות
250 גרם גבינת קוטג'
250 גרם גבינת סקי 5%
1 שמנת חמוצה או לבן
2 ביצים
בצל ירוק קצוץ
3שיני שום כתושות
מלח, פלפל שחור
200 גרם עגבניות מרוסקות (אפשר חצי כמות קטשופ)
1 כוס מים
אורגנו
טבסקו
250 גרם גבינה צהובה פיקנטית מגורדת

אופן ההכנה:
מערבבים גבינת קוטג' עם גבינת סקי, עם השמנת, הביצים, הבצל, השום, מלח, פלפל שחור,
עגבניות מרוסקות, 3/4 כמות גבינה צהובה, מים ואורגנו . מערבבים הכול יחד ומוסיפים את האטריות. משמנים תבנית, מפזרים על התחתית קצת פירורי לחם, שופכים את התערובת ומלמעלה
מפזרים את שארית הגבינה הצהובה .
אופים בחום של 180 מעלות 30 דקות .

קורס גבינות

Advertisements

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: