גבינה לבנה

גבינה לבנה

הכנת גבינה זו קלה מאוד.
בגבינה זו אפשר להשתמש גם לעוגות, פשטידות. אם מקציפים אותה היא יכולה  להיות כמו סימפוניה . תנסו ותראו איזו גבינה איכותית תקבלו .

ל- 3 ליטר חלב

פסטור:     88  מעלות
קירור:    מקררים את החלב ל – 27 מעלות  ומוסיפים את חומרי הגיבון.

הוספת חומרי גיבון:
4 גרגרים של קלציום מעורבב עם קצת מים
3 כפיות "גיל"
אפשר להוסיף קמצוץ מחמצת ביו יוגורט + קצת מים
1/2 טיפה אנזים + מים

המתנה ליצירת הגבן :  מכסים את הסיר ל – 18   שעות בטמפרטורת החדר.

סינון:     מסדרים בד בתוך מסננת ואת הגבן שופכים לתוך הבד.המסננת צריכה להיות בתוך כלי שלתוכו יתנקזו הנוזלים.
ערבוב :   כשהגבן מגיע לסמיכות הרצויה מעבירים לקערה, מוסיפים כפית מלח(לא גדושה) ומערבבים . אפשר להוסיף לגבינה זו מגוון רחב של תבלינים, או להשתמש בה לעוגות ( במקרה זה  מוסיפים פחות מלח ) .

קורס גבינות

גבינות

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: