חומיות גבינה ושוקולד

חומיות גבינה ושוקולד

חומרים  לשכבה החומה:
150 גרם קמח
1/2 כפית מלח
300 גרם שוקולד צ'יפס
תמצית וניל
70 גרם חמאה
3ביצים
3/4 כוס סוכר

חומרים לשכבת הגבינה:
750 גרם גבינה לבנה 9%
3/4 כוס סוכר
3 ביצים
150 גרם שוקולד צ'יפס
50 גרם חמאה

אופן הכנת השכבה החומה:
ממיסים את השוקולד צ'יפס. מקציפים את החמאה עם הסוכר, מוסיפים ביצים, וניל, מלח ומערבבים .
מוסיפים את השוקולד ומסדרים על גבי תבנית משומנת .
הכנת תערובת הגבינה:
מקציפים סוכר, גבינה וחמאה עד קבלת תערובת אוורירית . לא להוסיף את השוקולד צ'יפס.
מסדרים מעל השכבה החומה .
אופים בתנור שחומם מראש בחום 180 מעלות במשך 20 דקות, מוצאים מהתנור, מפזרים את השוקולד
צ'יפס. מחזירים לתנור ואופים עוד 20-30 דקות .

גבינות

הכנת גבינה

קורס גבינות

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: