פשטידת גבינות מתוקה

פשטידת גבינות מתוקה

חומרים:
200 גרם אטריות דקות
100 גרם גבינה לבנה
3 ביצים
1 תפוח עץ חמוץ, מקולף ומגורד
3 כפות סוכר
1-2 כפות אגוזים שבורים
50 גרם צימוקים
וניל
1/2 כפית קינמון
קליפת לימון מגורדת
50 גרם חמאה מומסת

רוטב:
מערבבים כל חומרי הרוטב ומבשלים על האש עד רתיחה.
וניל
רום
4 כפות ריבה
1/4 כוס יין מתוק מסוג "פורט"

מבשלים את האטריות ומסננים אותם .

מערבבים את האטריות עם גבינה, ביצים , תפוח עץ, סוכר, אגוזים , צימוקים, וניל, קינמון, קליפת לימון וחמאה. מערבבים הכול יחד.

משמנים תבנית עגולה מס' 26 , מפזרים פירורי לחם ושופכים מעל את התערובת.
אופים בתנור מחומם מראש בטמפרטורה של 180 מעלות במשך כ- 40 דקות, עד שהשכבה העליונה משחימה. מוציאים מהתנור ושופכים את הרוטב .

הכנת גבינה

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: