קיש גבינות ופטריות

קיש גבינות ופטריות

300 גרם בצק עלים
250 גרם גבינת סקי 5%
ג200 גבינה צהובה פיקנטית מגורדת
1 בצל יבש קצוץ דק מאוד
2-3 בצלים ירוקים קצוצים
300 גרם פטריות פרוסות או ברוקולי קצוץ
50 גרם חמאה
3 כפות קמח
4 ביצים
1 כפית חרדל
1 כוס שמנת או חלב
1 שמנת חמוצה או לבן

אופן ההכנה:
מסדרים את הבצק על תחתית תבנית לפאי וזורים עליו 3/4 מכמות הגבינה הצהובה .
מטגנים את שני סוגי הבצלים עם חמאה, לאחר מכן מוסיפים פטריות או ברוקולי . מסדרים בתבנית.
מערבבים את שאר החומרים ושופכים לתבנית.
אופים בתנור מחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 50 דקות .

קורס גבינות

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: