לזניה גבינות וחצילים

לזניה גבינות וחצילים

לתבנית 20/30 :

800 גרם חצילים- חתוכים לקוביות
1/2 ק"ג עגבניות מקולפות וחתוכות לקוביות
שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
בזיליקום
פלפל שחור,שום
כ – 150 גר'  גבינת פרומעז
100 גר'  גבינת קשקוול או גבינה צהובה פיקנטית מגוררת

1 חב' עלי לזניה

רוטב גבינה:
25 גרם חמאה
1/2 כוס קמח
3 כוסות חלב
מלח , פלפל
אגוז מוסקט מגורד
50 גרם גבינה כחולה ואם אתם לא אוהבים
אפשר להחליף בגבינה מלוחה .

אופן ההכנה:
מסדרים את החצילים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומפזרים מעל שמן זית ואופים בתנור או בגריל .
מטגנים את הבצל , מוסיפים את העגבניות, מוסיפים בזיליקום קצוץ או רוטב פסטו, פלפל שחור , שום, קצת סוכר, מלח .
לוקחים תבנית מורחים על התבנית רוטב הגבינה , מעל עלי לזניה, מעל חצילים ,עגבניות , גבינות,ושוב עלים ….
מסיימים בכמות יפה של רוטב וגבינה .
אופים בחום של  160 מעלות עד ההשחמה .

סדנת גבינות

הכנת גבינות בבית

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: