גבינת יוגורט ביתית מתוך האתר של "גבינות מהלב" http://www.גבינות-מהלב.com/

גבינת יוגורט ביתית

חומרים:
8 יח' יוגורט
1 כפית מלח
2 כוסות אגוזי מלך קצוצים
עירית קצוצה
פלפל שחור

https://i2.wp.com/www.xn----1hcbbme1a1aqr5i.com/images/gallery/%D7%AA%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D%20%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D%20%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA.jpg

אופן ההכנה:
מערבבים את היוגורט עם העירית, המלח, האגוזים, והפלפל.
לוקחים כערה גדולה, מסדרים מעליה מסננת,  מרפדים אותה בבד לגבינות או חיתול, מכניסים את הגבינה.

מסננים עד ליום למחרת עד שמגיעים למרקם הרצוי, מוצאים  ומגישים.
אפשר לעשות גבינה זאת ללא תבלינים רק עם מלח. אפשרות נוספת להשבחת הטעם מוסיפים שמנת חמוצה בשלב ההכנה ההתחלתי.

תפעילו את דימיונכם ותוכלו להכין מגוון רב של גבינות וטעמים.

לימוד גבינות

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: