עוגת גבינה קלה ומצוינת

עוגת גבינה קלה ומצוינת

750 גרם גבינת סקי 9%
6 ביצים
1 שמנת חמוצה
11/2 כוס סוכר
6 כפות שטוחות קמח
קליפת לימון או תפוז
וניל
צימוקים

אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים עם 1 כוס סוכר. מקציפים את הביצים עם 1/2 כוס סוכר, מוסיפים
שמנת חמוצה, קמח, גבינה סקי, קליפת לימון, וניל וצימוקים.
מערבבים טוב ומוסיפים תוך כדי ערבוב עדין את קצף הביצים. מכניסים לתבנית עגולה מספר 26 משומנת ומרופדת בנייר אפיה.
אופים בתנור מחומם מראש ל- 220-200 מעלות במשך 10 דקות, לאחר מכן מורידים את החום ל- 170 מעלות ואופים במשך 50 דקות.
מוצאים מהתנור, ממתינים שהעוגה תתקרר והופכים אותה. עוגת הגבינה אפשר לצפות בשמנת מתוקה מוקצפת.
הכנת גבינות

גבינות

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: