סהרוני גבינה

סהרוני  גבינה

כ- 40 יח'

חומרים לבצק:
3/4 3 כוסות קמח
300 גרם חמאה
11/2 גביע גבינת קוטג'
1/4 כפית מלח
1 כף גדושה שמנת חמוצה

חומרים למילוי:
300 גרם גבינת פטה מגורדת
150 גרם גבינה צהובה פיקנטית מגורדת
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 כפות עירית קצוצה
3 כפות זיתים ירוקים קצוצים
1 חלבון

להברשה:
1 חלמון
1 כף שמן
שומשום,קצח

אופן ההכנה:
מערבבים במיקסר את כל חומרי הבצק ומעבדים עד לקבלת בצק חלק ואחיד. מחלקים את הבצק ל-6 כדורים, מכסים בפלסטיק נצמד ומקררים במקרר ל-5 שעות או ללילה.
מערבבים יחד את הגבינות עם שאר חומרי  המלית.
לוקחים כדור בצק ומרדדים אותו על משטח מקומח לצורת עלה עגול. חותכים את העיגול ל-8 משולשים, בבסיס של משולש מסדרים חלק מהמלית ומגלגלים לצורת סהרון.
מסדרים את הסהרונים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה. טורפים את החלמון עם השמן ומרוחים על הסהרונים, זורים מעל שומשום וקצח.
אופים בתנור מחומם מראש בטמפרטורה של 200 מעלות במשך כ- 25 דקות.

לימוד גבינות

גבינות

סדנת גבינות

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: