קישואים עם ריבת בצל ונענה

קישואים ריבת בצל ונענה

1 ק"ג קישואים קטנים עם
הקליפה לפרוס ברוחב 1 סמ'.
שמן זית
1-2 בצלים
1 כף גדושה ריבת בצל
כ-3 כפות חומץ בלסמי
כ-2 כפות רוטב סויה
פלפל
מלח
חופן עלי נענה

מטגנים את הבצל בשמן זית, מוסיפים את הקישואים מבשלים עד שמתחילים להתרכך ומוסיפים את שאר המרכיבים חוץ מנענה.
אחרי שהתערובת מקררת מוסיפים נענה.

ריבת בצל

בריבת בצל יכולים להשתמש בה כריבה או כתוספת לבישולים שונים.

1/2 ק"ג בצל חתוך ל-6 פלחים (רצוי לבחור בצלים קטנים עד בינוניים
1/2 ק"ג סוכר
1 כוס (220 מ"ל) יין אדום
1 פלפלים שטה יבשים
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
מלח
קישואים עם ריבת בצל ונענה
את התערובת הנ"ל משאירים לילה במקרר, למחרת מבשלים עד שמתקבלת ריבה לא סמיכה מידי. בתוך התערובת הסמיכה צריך
להיות גם קצת נוזל.

הכנת גבינה

גבינה

גבינות

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: