מאפה גבינת עזים ובטטות

 מאפה גבינת עזים ובבטות

במתכון זה מומלץ להשתמש בגבינת פרומעז תוצרת בית, שאותה אנחנו מלמדים בקורסים שלנו.

3-4 בטטות
2 שיני שום כתוש
1 גליל גבינת פרומעז
טימין
אגוז מוסקט

מסדרים בתבנית פרוסות (לא דקות) של בטטות.

מורחים על תחתית התבנית חמאה ושום .

חותכים את גליל הגבינה לפרוסות ושמים בין הפרוסות (בצורה שקצת יוסתרו ע"מ שלא יחרכו).

מפזרים שמן זית בנדיבות, טימין ומלח גס.

אופים בתנור כשעה ב- 200 מעלות.

גבינות

הכנת גבינה

גבינה

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: