מאפה גבינות ותרד/מנגולד

http://www.גבינות-מהלב.com/

לבצק:

250 גרם קמח
150 גרם חמאה
1 קמצוץ מלח
מים

למילוי:

1 בצל סגול גדול קצוץ
750 גרם תרד או מנגולד
100 גרם גבינות בלפאזה ואמנטל (או גבינות פיקנטיות אחרות)
1 גליל גבינת עיזים  פרומעז
1 חלמון ביצה
50 מ"ל של שמנת חמוצה
50 גרם חמאה
1 כף שמן זית
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מנפים קמח ומוסיפים מלח. בעזרת סכין מקצצים חמאה ואגוזים. מוסיפים מים בהדרגה, תוך כדי ערבוב ומוסיפים את הקמח. כאשר הבצק נהיה חלק ואחיד יש לשים אותו בשקית ניילון ולהשאירו במקרר למשך שעה . אפשר גם ללילה.

שוטפים ומייבשים תרד או מנגולד ומקצצים. מטגנים את הבצל ולאחר מכן מוסיפים את התרד/מנגולד. מסירים מהאש ומכניסים פנימה תוך כדי ערבוב את השמנת, החלמונים, החמאה המומסת, מלח ופלפל.

מחממים תנור ל-180 מעלות. מרדדים את הבצק ומסדרים בתבנית פאי משומנת.
בעזרת מזלג יוצרים כמה חורים בבצק. מוסיפים את תערובת התרד עם הבצל.
לוקחים את גבינת הפרומעז ופורסים אותה. מסדרים את עיגולי הגבינה על המאפה.

את הגבינות הקשות מגרדים בפומפייה ומפזרים מלמעלה. אופים בחום של 180 מעלות

במשך 40 דקות.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: