פסטה עם גבינות קשות

 

פסטה עם גבינות קשות

2 בצלים

150 גרם גרעיני תירס קפוא

3 שיני שום

3 כוסות מים

1 כף אבקת מרק ירקות

1 שימורי עגבניות שלמות

1 פלפל ירוק חריף

1 קישוא זוקיני

3 כפות שמן

מלח, פלפל שחור

2 כפות עירית קצוצה

1 שקית פסטה בצורת אורז

50 גרם גבינה קשה פיקנטית

50 גרם גבינת פטה

אופן ההכנה:

מרסקים במג'ימיקס את העגבניות. מקצצים את הבצל,השום, קישוא זוקיני, הפלפל חריף, ומטגנים בשמן עד הזהבה. מוסיפים את הפסטה ומטגנים דקה. לאחר מכן מוסיפים את המים, אבקת מרק ומבשלים עד שהפסטה כמעט מוכנה. אם יש צורך מוסיפים עוד מים. לאחר מכן מוסיפים מלח, פלפל, עגבניות ומבשלים כמה דקות.

מגרדים את הגבינות על פומפייה ומוסיפים מעל.

 

 

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: