מתכון לטרין גבינות

טרין עשיר, מרשים כמנת פתיחה,

טרין גבינות זה מורכב מכמה סוגי גבינות כמו גבינה כחולה, וכמה סוגי גבינות עזים, השילוב בין הגבינות השונות עם התבלינים הטריים מביא את הבלוטות שלנו למחוזות חדשים.

חומרים:

50 גרם גבינה כחולה

40 גרם גבינת עזים (כל אחד מהגבינות הנ"ל תתאים: פרומעז,

גבינת לבנה או כל גבינת עזים רכה).

40 גרם גבינת שמנת

100 גרם אגוזים קלועים וקצוצים

1/8 כפית פלפל שחור

1/4 כפית מלח ים

1 כף פטרוזיליה קצוצה

 1/2 שמנת חמוצה

1 כפית שמן זית

2 כפות עירית קצוצה

1 כף בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

מרפדים בניילון נצמד תבנית אינגליש קייק. מערבבים גבינות ותבלינים יחד עד קבלת תערובת אחידה. מסדרים בתוך התבנית מחצית תערובת הגבינות. מפזרים על התערובת אגוזים קלועים, מעל מסדרים את שאר תערובת הגבינות ומעל את האגוזים. סוגרים עם ניילון נצמד ומקררים לפחות 8 שעות במקרר.

טעם הגבינות עם התבלינים הרבה יותר משובח אחרי קירור, מוציאים את הטרין למגש מלבני, מורידים את הניילון הנצמד, מסדרים מסביב קרקרים וחסות..

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: